Yubify iPhone-app krijgt uitbreiding met 45.000 hotels

Yubify heeft een update gekregen en toont voortaan 45.000 hotels via een nieuwe partner EasyToBook. Ook heeft de app een vernieuwde interface.

yubify iphoneWe hebben op iPhoneclub al eerder iets geschreven over Yubify, een iPhone-applicatie waarmee je informatie in de buurt kunt opzoeken. Inmiddels heeft Yubify een update gekregen, met als nieuwe partner EasyToBook. Daarmee heb je de mogelijkheid om wereldwijd een hotel te vinden. Met Yubify kun je via een soort ‘radarbeeld’ informatie opzoeken, zoals je in ons eerdere artikel kon lezen.

De Yubify iPhone-app staat sinds april 2010 in de App Store. In de onlangs uitgebrachte nieuwe versie is de interface duidelijker geworden, dankzij nieuwe knoppen en iconen. Het zoeken in de app gebeurt op basis van persoonlijke voorkeuren, plaats en tijd. Je krijgt dus geen informatie te zie waar je op het moment van zoeken niets aan hebt. Op deze manier hoopt Yubify nog preciezere informatie te kunnen leveren, bijvoorbeeld over winkels, parkeren, hotels, restaurants, musea, films, concerten, vluchten, treinen en dergelijke. Yubify is een Nederlandse app, dus de content is volledig afgestemd op de Nederlandse situatie. De dekking voor hotels is echter wereldwijd.

Downloaden: Yubify (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2011, 21:16
Categorieën Navigatie, Nederlandse apps
Onderwerp locatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.