Slice It! zonder kerstthema, maar met 160 levels

De populaire game Slice It! heeft 20 nieuwe levels gekregen en het kerstthema is verdwijnen.

Slice It!Tot gisteren verkeerde de game Slice It! nog steeds in kerstsfeer. In december had het spel namelijk een update gekregen met kerstlevels en hierbij werd ook de rest van het spel in feestdagenjasje gestoken. Het kon dus niet anders dan dat er begin dit jaar een update zou komen en die heeft Com2us nu uitgebracht.

Slice It!In Slice It! 1.4 verdwijnt niet alleen het kerstthema (de kerstlevels blijven wel aanwezig), maar er komen meteen 20 nieuwe levels bij. Hiermee heeft het spel inmiddels 160 levels gekregen en dat aantal zal de komende tijd nog wel verder groeien. Naast de nieuwe levels zijn er twee Game Center-missies toegevoegd, passend bij de nieuwe levels.

De bedoeling van Slice It! is dat je figuren opdeelt in een gegeven aantal delen, door het trekken van snijlijnen. Hierbij moeten alle stukken even groot zijn en je bent verplicht om je te houden aan het aantal voorgeschreven lijnen. In latere levels worden er extra hindernissen toegevoegd, zoals stukken waar je geen lijnen mag tekenen en spiegels die je lijnen weerkaatsen. Om het makkelijker te maken krijg je hintpoints waarmee je aanwijzingen kunt kopen als je vast zit.

Downloaden: Slice It! (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2011, 20:48
Categorie Games
Onderwerpen com2us, game, slice it

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.