Weerplaza 4.0: sneeuwalarm en webcams van skidorpen

De Nederlandse weer-app Weerplaza voor iPhone is vernieuwd met een sneeuwalarm en allerlei webcams van wintersportgebieden.

Weerplaza iPhone iPod touch gratis weersvoorspelling iPhoneDe Nederlandse weer-app Weerplaza heeft een update gehad die je voorbereidt op wintersport – of anders wel de voorpret naar wintersport. Versie 4.0 van de applicatie introduceert een sneeuwalarm waardoor je voortaan een pushbericht krijgt als er sneeuw lijkt te gaan vallen op je favoriete wintersportoord. Je kan daarvoor uit meer dorpen kiezen dan voorheen, waaronder zelfs in de Belgische Ardennen. Tegelijk zijn er allerlei webcams toegevoegd waardoor je al een indruk van het gebied kan krijgen.

De webcams tonen een livefeed van een berg, of het nou vloeiend beweegt of elke halve minuut een nieuwe kleine foto laat zien. Het is niet het enige wat je nieuw kan volgen in de app: Weerplaza heeft eveneens haar Twitter- en Facebook-pagina’s inzichtelijk gemaakt.

Behalve het sneeuwalarm, zijn er ook meer instellingen omtrent het regenalarm toegevoegd. De waarschuwende pushmelding voor regenval, kan nu ingesteld worden voor meerdere locaties. Verder zijn alle schermen aangepast voor de grootte van de iPhone 5 en zijn er optimalisaties voor iOS 6 doorgevoerd. Zo kan je daarop weer de weervideo’s bekijken.

Downloaden: Weerplaza (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Weerplaza verwachting wintersportgebied Weerplaza sneeuwpagina

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 november 2012, 8:15
Categorieën Het weer, Nederlandse apps
Onderwerpen sneeuw, weerbericht, wintersport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.