Voormalige iPc-app stopt ermee, installeer de nieuwe iCulture-app!

Nu de vernieuwde iCulture-app beschikbaar is, zal de oude iPc-app volledig worden uitgefaseerd. We raden iedereen aan om de oude app te verwijderen en de nieuwe iCulture-app te installeren.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iphoneclub-app-0De iPc-app is sinds een paar weken vervangen door de compleet nieuwe iCulture-app. Die is overzichtelijker, sneller en helemaal aangepast voor iOS 6 en het grotere scherm van de iPhone 5. Inmiddels heeft de iCulture-app een eerste update gekregen waardoor de app nog duidelijker is geworden en minder geheugenopslag inneemt. Vandaar dat we hun tijd vinden om definitief afscheid te nemen van de oude iPc-app. De iPc-app is een aantal maanden geleden al uit de App Store gehaald, omdat deze niet meer goed werkte onder iOS 6 en vanwege de push-abonnementconstructie ook niet meer als zodanig mocht worden geüpdatet van Apple. Toch zijn er nog steeds mensen die de oude app nog gebruiken en daarbij tegen problemen aanlopen. Vandaar dat we de oude app nu volledig gaan uitfaseren. We raden iedereen aan om de oude app te verwijderen en over te stappen naar de iCulture-app.

De iPc-app zal vanaf vandaag geen nieuwsberichten meer tonen. We hebben hiertoe besloten omdat de app niet goed meer functioneert en we willen voorkomen dat we supportvragen binnen blijven krijgen, terwijl er een veel beter alternatief is. De oude app levert geen push notificaties, heeft deelfuncties die niet goed functioneren, is niet geoptimaliseerd voor de iPhone 5 en de reactie- en navigatieknoppen onderaan artikelen tonen een eeuwig ladend scherm. Kortom: geen aanrader om nog langer te gebruiken. Daarom het advies aan iedereen die de oude iPc-app nog in gebruik heeft: verwijder de oude app en installeer de nieuwe app via de link hieronder.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een app die volledig geoptimaliseerd is voor iOS 6 en iPhone 5;
  • Gratis push notificaties voor iedereen;
  • Meer nieuws, omdat de artikelen van iPadclub ook in de app aanwezig zijn;
  • Sneller, betrouwbaarder, meer deelfuncties, makkelijk swipen tussen artikelen.
TIP! Opgeslagen favorieten kunnen helaas niet overgezet worden naar de nieuwe iCulture-app. Je kunt wel via de nieuwe zoekfunctie in de iCulture-app je eerder in iPc-app opgeslagen favorieten weer bij elkaar zoeken en opnieuw als favoriet markeren. In de nieuwe app worden favorieten opgeslagen in iCloud – niet alleen handig als back-up, maar daardoor zijn je favorieten ook onmiddellijk beschikbaar als je iCulture-app ook op een ander iDevice gebruikt.

Meen je nog recht te hebben op een vergoeding van je voormalige push-abonnement, dan kun je deze pagina raadplegen.

Lees hier onze aankondigingsartikelen bij het verschijnen van de iCulture-app:

Downloaden: iCulture (gratis, iPhone, iOS 5.1+)

Reageren kan onder het iCulture 1.2 update-artikel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 augustus 2013, 11:39
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws
Onderwerpen iCulture-app, iPhoneclub

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.