VakantieVeilingen.nl iOS-app krijgt persoonlijke aanbiedingen

De iPhone- en iPad-app van VakantieVeilingen.nl heeft een nieuw schuifmenu, laat de tien snelst aflopende aanbiedingen zien en meer.

VakantieVeilingen.nl  iPhone iPadDe iPhone- en iPad-app van VakantieVeilingen.nl geeft je voortaan persoonlijke aanbiedingen als je bent ingelogd in de app. Je krijgt steeds vijf veilingen te zien die passen bij je profiel. De website waarschuwt er wel voor dat de functie nog niet meteen vanaf het begin goed zal werken. “We hebben tijd nodig om je te leren kennen, dus de resultaten kunnen in het begin verrassend zijn”, stelt VakantieVeilingen.nl in de update-omschrijving in de App Store. Het is niet de enige verandering.

Versie 3.7 van VakantieVeilingen op de iPhone en iPad heeft verder een nieuw hoofdscherm dat het gezicht van de app bepaalt. Je komt binnen in een visueel overzicht van de tien snelst aflopende veilingen onder elkaar, allemaal aangekondigd met een grote foto en de aflopende tijd van de veiling. Je ziet het huidige bod en er is een Bied Mee-knop om direct te reageren. De kleur van de balk waarin het huidige bod staat geeft aan in welke categorie een aanbieding valt. Wellness, uit eten of overnachten bijvoorbeeld. Als de opdringerigheid van de aanbiedingen je niet aan staat, tik je bovenin beeld op Zoeken en zet je alle beschikbare aanbiedingen naar je hand.

VakantieVeilingen nieuw schuifmenu VakantieVeilingen eerst aflopende veilingen

Nieuw is ook het schuifmenu aan de linkerkant van de app. De eerste drie items zijn daarin het belangrijkst. Je gaat daarmee direct naar het hoofdscherm, veilingen in de buurt of alle veilingen. Daaronder heb je mogelijkheden om in te loggen, te registreren en je profiel te zien en weer daaronder lees je veel gestelde vragen.

Het laatste aspect van de update-omschrijving in de App Store is bijzonder. VakantieVeilingen claimt dat ze regelmatig meldingen van gebruikers krijgt dat je biedgeschiedenis niet voorhanden is in de app. Maar dat is wel het geval, oppert de site. ” Via het klokje bovenin kun je altijd de biedgeschiedenis van een veiling bekijken en direct meebieden.”

Downloaden: VakantieVeilingen.nl (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 november 2013, 13:45
Categorieën Nederlandse apps, Reizen
Onderwerpen reizen, vakantie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.