Update voor Twitterrific: bepaal van wie je mentions ziet

Een update van Twitterrific voor de iPhone herbergt de bijzondere mogelijkheid om in te stellen van wie je aan jou gerichte tweets ziet: van iedereen of alleen van mensen die je volgt. De lijst met verbeteringen van de app is lang.

Twitterrific voor iPhone en iPod touch hoofdplaatEr is een update uitgekomen voor de gratis Twitter-applicatie Twitterrific. De meest in het oog springende verbetering is dat je nu kan bepalen van wie je aan jou gerichte ‘mentions’ ontvangt. Standaard toont Twitter alle berichten van mensen die @jouwgebruikersnaam in hun tweet hebben staan. Twitterrific biedt nu de mogelijkheid alleen de mentions van mensen die je volgt te tonen. Er zijn nog veel meer aanzienlijke verbeteringen.

Zo kun je een avatar lang ingedrukt houden om diegene meteen te blokkeren of als spam te markeren. Cloud.app wordt vanaf nu ondersteund voor het uploaden van afbeeldingen en video’s en het inkorten van adressen. Je kan de wereldwijde twittertrends uitzetten en links kunnen desgewenst geopend worden in de standaardbrowser Safari in plaats van de ingebouwde browser van Twitterrific. Auto-complete zorgt ervoor dat usernames automatisch worden afgemaakt als je een tweet schrijft.

Als je nu tussen accounts schakelt, kom je niet in een tussenscherm terecht maar beland je meteen in de timeline van het account. Gebruikersinformatie is nu opgemaakt in de zogenaamde ‘card style’ die Twitterrific ook handhaaft op de Mac. De pagina laat nu ook het aantal tweets van een gebruiker zien. Het grootste lettertype is nog een tikje groter gemaakt en het tijdstip van een tweet wordt automatisch bijgewerkt. Er is ook nog een groot aantal minieme bugfixes doorgevoerd.

Twitterrific is een complete gratis Twitter-applicatie voor de iPhone en iPod touch. Er is nu ook ondersteuning voor de iPad 2 waarmee foto’s gemaakt kunnen worden. Andere gratis Twitter-apps die de moeite waard zijn, zijn Echofon, TweetList en het officiële Twitter for iPhone. Een sterke betaalde Twitter-cliënt is het onlangs gerecenseerde Tweetbot.

Downloaden: Twitterrific (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 april 2011, 12:15
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen twitter, twitterrific

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.