Uitsmijter van AppEvent: gezondheidsapp Fitapp vandaag gratis

Fitapp is vandaag de laatste gratis app van AppEvent. Met Fitapp kun je 36 fysiotherapie-oefeningen doen, die je schouder, enkel, lage rug of knie helpen herstellen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

fitapp icoonFitapp is een relatief nieuwe iPhone-app, die we afgelopen november hebben besproken. Het bevat 36 oefeningen om te werken aan lichaamsdelen die vaak klachten opleveren, zoals schouder, rug, knie en enkel. De Fitapp is gemaakt in samenwerking met fysiotherapeuten en levert daarom verantwoorde oefeningen waardoor je niet nóg meer geblesseerd raakt. Fitapp kostte bij de lancering €4,49 – eigenlijk een schijntje als je daarmee bij lichte klachten een bezoek aan de fysiotherapeut kunt voorkomen. Vandaag boffen de mensen die de app nog niet hadden gekocht: hij is dankzij AppEvent de hele dag gratis. Fitapp is daarmee de uitsmijter van AppEvent, de actie waarbij een maand lang apps van Nederlandse en Belgische ontwikkelaars in de schijnwerpers staan.

fitapp iphoneFitapp bevat 36 oefeningen die je zelfstandig kunt uitvoeren. Bij elke app is een video in hoge kwaliteit aanwezig, zodat je zeker weet dat je de oefening goed uitvoert. De vier onderdelen van de app (schouder, lage rug, knie en enkel) leiden je naar de juiste oefeningen. Elke app is wetenschappelijk onderbouwd. Je kunt informatie hierover terugvinden op de website van de makers.

Met Fitapp komt er een einde aan AppEvent. Deze maand zijn er meer dan 30 iPhone- en iPad-apps gratis weggegeven, waarbij de volgende zes apps het meest populair bleken:

  1. Easy Calendar: 63.688 keer gedownload (nu €1,79)
  2. Play It: 58.033 keer gedownload (nu €0,89)
  3. Swipe Bomb: 44.346 keer gedownload (nog steeds gratis)
  4. Chubby Bunny: 38.578 keer gedownload (nu €0,89)
  5. Frustr8tor: 37.650 keer gedownload (nu €0,89)
  6. SalaryBook Tijdregistratie: 33.994 keer gedownload (nu €1,79)
  7. Downloaden: Fitapp (tijdelijk gratis, was €4,49, iPhone, iOS 5.0+)

    Dit artikel verscheen op 31 januari 2013 op iPhoneclub. Alleen op die dag was de app gratis, daarna is hij weer betaald.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 februari 2013, 11:15
Categorieën Gezondheid en fitness, Nederlandse apps
Onderwerpen appevent, fitness, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.