Tweetbot voor iPad afgeprijsd na update officiële Twitter-app

Tweetbot voor de iPad is tijdelijk in prijs verlaagd. De aanbieding lijkt een reactie op de slecht ontvangen update voor de officiële Twitter iPad-app.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Twitter for iPadDe iPad-applicatie Tweetbot is tijdelijk voor slechts 79 eurocent in de App Store verkrijgbaar. De prijsverlaging lijkt geen toeval: Twitter bracht gisteren nog een update uit voor zijn officiële iPad-applicatie, die niet door iedereen even positief werd ontvangen. De app liet de vertrouwde panelen-layout vallen voor een uiterlijk dat meer in lijn is met de iPhone-app.

Tweetbot is een geroemde Twitter-app die naast de iPad ook verkrijgbaar is voor de iPhone. Daarnaast werkt ontwikkelaar Tapbots aan een Mac-versie. De app tekent zich door zijn unieke design en vele functies. Zo synchroniseer je jouw positie in de tijdlijn via iCloud en kun je artikelen opslaan bij diensten zoals Readability. Tweetbot laat je ook afbeeldingen via verschillende fotodiensten delen, iets dat de officiële Twitter-update na de laatste update niet meer kan.

Tweetbot screenshot

Hoe lang de aanbieding precies zal duren is nog niet duidelijk. Tapbots zegt op Twitter dat de actie voor zeer korte tijd is, dus je moet er snel bij zijn als je er van wil profiteren. Kijk wel goed in de App Store voordat je de app koopt, zodat je er zeker van bent dat hij nog steeds voor de aanbiedingsprijs wordt verkocht.

Downloaden: Tweetbot for Twitter (€0,79, normaal €2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 september 2012, 13:25
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen tapbots, tweetbot, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.