Tweet ‘n walk: Twitteren terwijl je loopt

In deze applicatie, gemaakt door Phase2 Media, kun je gebruik maken van Twitter terwijl je loopt. Tijdens het Twitteren met deze applicatie is namelijk de camera van je iPhone actief waardoor je op je scherm duidelijk de omgeving voor je neus kunt zien.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Tweet 'n Walk op de iPhoneNu de cameramogelijkheden voor iPhone-applicaties zijn toegenomen zie je veel applicaties hiervan gebruik maken. Zo ook Tweet ‘n walk. In deze applicatie, gemaakt door Phase2 Media, kun je gebruik maken van Twitter terwijl je loopt. Tijdens het Twitteren met deze applicatie is namelijk de camera van je iPhone actief waardoor je op je scherm duidelijk de omgeving voor je neus kunt zien. Daar bovenop bestaat de mogelijkheid om tweets te typen en te versturen naar je Twitter-account.

Er is een gratis versie en een Pro-versie van Tweet’n walk beschikbaar. In de gratis applicatie is het niet mogelijk om je eigen tijdlijn te bekijken. Hier kun je alleen berichten versturen. De Pro-versie heeft meer weg van een echte Twitter-client. Hierin kun je berichten bekijken, je replies en DM’s zien en hierop reageren.

We hadden het eerder al over Email ‘n walk. Deze is ook van Phase2 Media. In deze applicatie kun je emails versturen terwijl je loopt.

Downloaden: Tweet ‘n Walk Pro (€ 0,79), Tweet ‘n Walk Lite (gratis), Email ‘n Walk (€ 0,79)
Tipgever: Jeroen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:56
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.