Note to God: schrijf een bericht aan God via je iPhone

Met Note to God heb je de mogelijkheid om berichten of gebeden naar God te sturen. DIt is het idee van Allen Wright en uitgekozen door Medl Mobile uit 20.000 andere inzendingen.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Note to god - verstuur gebeden naar God op je iPhoneIn moeilijke tijden wordt er altijd meer gebeden dan wanneer het voor de wind gaat. Allen Wright besloot daarom maar een iPhone-applicatie te verzinnen waarmee je gemakkelijk een brief naar God kan sturen. Met de applicatie Note to God kan je zelfgeschreven gebedjes naar God sturen.

Het idee van de applicatie heeft Allen aan Medl Mobile voorgelegd omdat hij zelf geen kennis van iPhone-ontwikkeling heeft en deze hebben dit idee uit 20.000 andere voorstellen gekozen om te gaan maken. Via de iPhone-applicatie heb je de mogelijkheid om de gebeden van anderen te lezen. Zij kunnen ook aangeven of ze het een goed gebed vinden. Alles in de applicatie gebeurt anoniem.

Andrew Maltin, een van de eigenaren van Medl Mobile geeft aan dat dit idee gekozen is omdat het simpel en daarom zo briljant is. Ze verwachten dat de applicatie een echte hit gaat worden in de App Store. Het bedrijf verwacht geen problemen met de applicatie met Apple; de iPhone-applicatie zou gewoon door Apple goedgekeurd moeten worden, aldus Medl Mobile.

De applicatie is nog niet in de App Store verkrijgbaar.

Bron: The iPhoneSpot

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:02
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen berichten, religie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.