E-mailen terwijl je op straat loopt: Email ‘n Walk

Email 'n Walk is een applicatie waarmee je op straat kunt lopen en tegelijk e-mailberichten kunt sturen. De applicatie toont realtime het camerabeeld achter een transparant e-mailscherm.

email n walkTerwijl je de hond uitlaat nog even een e-mailberichtje typen? Met de nieuwe applicatie Email ‘n Walk kan dat: via een transparant scherm kun je de tekst op het scherm lezen, terwijl je tegelijk via de camera ziet wat er op straat gebeurt. Email ‘n Walk laat realtime zien of er een losliggende stoeptegel of een plas regenwater aankomt. De applicatie is gratis in de App Store te vinden, dus niets hield ons tegen om even een testje uit te voeren. Bij het opstarten van de applicatie zie je meteen een scherm en een openstaand bericht. Email ‘n Walk is dus niet een zelfstandig e-mailprogramma. Je kunt bijvoorbeeld niet op eerder ontvangen e-mail reageren, maar het werkt alleen wanneer je aan een nieuw e-mailbericht begint.


Je vult alleen onderwerp en berichttekst in. Als je daarna op Stuur tapt word je doorgestuurd naar de normale e-mailapplicatie, waar deze twee velden al zijn ingevuld. Daarna nog even een geadresseerde invullen en je bericht kan verstuurd worden. Tijdens het testen viel me op, dat het in zonlicht niet goed bruikbaar is: de achtergrond is te licht, waardoor de witte letters niet goed leesbaar zijn. Eventueel kun je je vinger voor de camera houden (zie screenshot) Daarom meer geschikt voor als je ‘s avonds de hond uitlaat.

Downloaden: Email ‘n Walk
Via: iPhone-ticker

Informatie

Laatst bijgewerkt
13 mei 2009 om 12:56
Onderwerp
Categorie
Diensten

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.