Time Out-reisgidsen voor iPhone en iPod touch tijdelijk gratis

De reisgidsen van Time Out zijn momenteel gratis te downloaden. Het gaat om gidsen van Londen, Parijs, Berlijn, Barcelona, Zagreb en Buenos Aires. Allemaal bieden ze locatiegebaseerde info in insidertips.

time out londonTime Out is een bekende serie reisgidsen. Ook in de App Store zijn ze aanwezig, met gidsen die doorgaans €2,99 tot €4,99 kosten. Diverse stedengidsen zijn nu gratis te downloaden vanwege de Britse bank holiday. Je hebt de keuze uit Parijs, Berlijn, Londen, Zagreb en Barcelona maar kunt ook verder van huis gaan: Buenos Aires staat ook op de lijst. In elke gids vind je locatiegebaseerde navigatie, interessante plaatsen, evenementen en meer. Weet je het even niet meer, dan kun je met de functie ‘Inspire me’ op pad worden gestuurd.

Je hebt tot 2 mei de tijd om de gidsen gratis te downloaden. Let op: het gaat om de zwart/roze Travel Guides, niet om de rode gidsen van Time Out, die altijd al gratis zijn. Deze gidsen werden genomineerd voor de beste reisapps tijdens de Carphone Warehouse Appys 2011. Bovendien komen er soortgelijke gidsen voor New York, Manchester en dergelijke. Andere aanbieders van iPhone-reisgidsen zoals Lonely Planet en mGuide bieden ook regelmatig een selectie van hun gidsen gratis aan.

barcelona time out

  • Time Out Londen Travel Guide (gratis)
  • Time Out Parijs Travel Guide (gratis)
  • Time Out Berlijn Travel Guide (gratis)
  • Time Out Barcelona Travel Guide (gratis)
  • Time Out Zagreb Travel Guide (gratis)
  • Time Out Buenos Aires Travel Guide (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 april 2011, 22:56
Categorie Reizen
Onderwerpen reisgids, stedengids

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.