Samsung Mobile Print: direct printen vanaf je iPhone

samsung Mobile Print is een nieuwe app van Samsung, waarmee je afdrukken vanaf je iPhone, iPad en iPod touch kunt maken naar je printer. Er is geen configuratie of driver nodig.

samsung mobile printSamsung heeft een app uitgebracht, waarvoor je geen AirPrint nodig hebt. Met Samsung Mobile Print kun je afdrukken maken vanaf je iPhone, iPod touch of iPad. Ook scannen is mogelijk. Documenten, foto’s, PDF-bestanden en webpagina’s, alles kun je erg snel afdrukken. De app zoekt automatisch een printer op het lokale Wi-Fi-netwerk. Je hoeft geen drivers te installeren of het netwerk te configureren. Wil je de scanner gebruiken, dan kun je documenten omzetten naar PDF-, JPG- of PNG-formaat. De app biedt bestandsdeling aan via HTTP en WebDAV op computers die op Windows, Mac of Linux draaien.

In de omschrijving van de App Store staat een hele reeks aan Samsung-printers waarmee deze app werkt, namelijk modellen uit de CLP-, CLX-, ML- en SCX-serie. Het gaat om een universele app, ook geschikt voor de iPad.

Downloaden: Samsung Mobile Print (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 april 2011, 22:50
Categorie Zakelijk
Onderwerpen printer, samsung

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.