Dark Nebula – Episode Two dit weekend gratis

Dark Nebula - Episode Two is dit weekend gratis te downloaden. In de game moet je een kogel laten rollen op een circuit. Onderweg kom je obstakels en eindbazen tegen.

dark-nebula-twoDark Nebula – Episode Two is fit weekend gratis te downloaded. De opvolger van het skill-based actiespel Dark Nebula is niet zomaar een spelletje waarbij je een kogel over een circuit moet laten rollen. In de originele versie rolde je de kogel door 10 levels, met allerlei obstakels zoals scherpe punten, lagers en schakelaars. De opvolger Episode Two gaat nog een stap verder. Er zitten bijna tweemaal zoveel levels in, in verschillende omgevingen.

Ook is er een nieuw gevechtssysteem toegevoegd, waarmee je boss fights uitvoert. Niet zo heel gebruikelijk in een spel waarin je kogels moet rollen, maar het voegt wel degelijk iets toe. Met de kogel pak je onderweg gekleurde ballen op, waarmee je gelijkgekleurde objecten kunt vernietigen, zodat je door een gesloten poort komt. In andere levels sta je tegenover een soort cirkelzaag (een eindbaas) en moet je proberen er op een listige manier langs te komen, met behulp van je wapens. Je scores zijn te vinden op een online leaderboard, waar per level wordt vastgelegd hoe je hebt gepresteerd. De game is tijdelijk gratis, dus wacht niet te lang met downloaden.

Dark Nebula – Episode Two is knap gemaakt en een aanrader om het weekend door te komen.

Downloaden: Dark Nebula – Episode Two (tijdelijk gratis, normaal €1,59)
Ook verkrijgbaar: Dark Nebula – Episode One (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 oktober 2011, 15:07
Categorie Games
Onderwerpen dark nebula, gratis

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.