Snowboardgame Snowboard Hero uitgebracht

Snowboard Hero is een uitgebreid snowboardspel van de makers van Galaxy of Fire 1 en 2, Fishlabs. In de game voor de iPhone en iPod Touch daal je de piste af in 42 missies en kun je allerlei stunts uitvoeren.

Snowboard Hero screenshotGameontwikkelaar Fishlabs heeft vanochtend de snowboardgame Snowboard Hero voor de iPhone en iPod Touch uitgebracht. Dat is een volledige versie van een door Bing! gesponsorde demo die in december al in de Verenigde Staten verscheen. In de Nederlandse en Belgische App Store is het snowboardspel echter vers als krakende sneeuw. Het spel kost 3,99 euro en dat is volgens Fishlabs een tijdelijke introductieprijs. Fishlabs bracht al eerder de geprezen Galaxy on Fire serie uit.

Snowboard Hero pakte vorig jaar de prijs voor beste sportspel bij de International Mobile Gaming Awards. In het spel daal je de piste af met vier verschillende personages. Onderweg naar de eindstreep kun je stunts uithalen, alternatieve routes pakken, ijstunnels doorkruisen of rondhangen in halfpipes. Er zijn vijf verschillende spelmodi; tijdsproef, freestyle, slalom, race, en tijdspoortbonus. Met 42 evenementen lijkt het spel uitgebreid genoeg, al schittert een online multiplayer helaas door afwezigheid. Voor de highscores maakt het Snowboard Hero zowel gebruik van Game Center als OpenFeint.

De eerste gratis update moet snel volgen en bevat twee personages en twee nieuwe banen.

Downloaden: Snowboard Hero (tijdelijk €3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 maart 2011, 14:05
Categorie Games
Onderwerpen game center, openfeint, snowboarden, wintersport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.