Simplenote krijgt Dropbox-synchronisatie en lijsten voor premium-gebruikers

Simplenote heeft een update gekregen en kan bij Premium-gebruikers nu ook met Dropbox synchroniseren.

simplenote iconOntwikkelaar Codality heeft een update voor Simplenote uitgebracht. Dit cloud-gebaseerde notitieblok voor de iPhone heeft diverse nieuwe funties gekregen, zoals eenvoudige ondersteuning voor lijsten, verbeteringen bij tags en het delen van notities. Ook is er nu ondersteuning voor Dropbox-synchrnisatie toegevoegd. Vanuit de app vul je als premium-gebruiker je Dropbox-accountgegevens in, waarna alle notities automatisch met je Dropbox-opslagruimte worden uitgewisseld. Voor het gebruik van lijsten is ook een premium-account vereist en houdt in, dat je elke notitie kunt omzetten in een eenvoudige lijst, die je kunt afvinken.

simplenote screenDe nieuwste versie ondersteunt automatisch aanvullen van tags, zodat je meteen ziet welke tags je eerder hebt gebruikt. Je kunt ook de tags synchroniseren met de online Simplenote-dienst. Aan de hand van tags kun je notities uitwisselen met andere gebruikers. Dit delen kan eventueel voor meerdere gebruikers tegelijkertijd. Simplenote is als universele app ook op de iPad te gebruiken en heeft in update 3.1 ook nog een paar kleinere bugfixes gekregen.

Simplenote is als app gratis te gebruiken, maar dan krijg je wel advertenties te zien. Je kunt ook de advertenties voor€3,99 uitschakelen of $20 per jaar betalen voor een premium-abonnement, dat vereist is om bijvoorbeeld de Dropbox-synchronisatie te kunnen gebruiken.

Downloaden: Simplenote (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2011, 21:11
Categorie Productiviteit
Onderwerp notities

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.