iPhone game-update #29: nieuwe levels Angry Birds, Puzzle Bobble, League of Evil en Pucca

iPhone Game-update #29: Bust-a-Move, League of Evil, Pucca en Angry Birds. iPhoneclub bericht haar lezers elke dag over het laatste nieuws over games voor op de iPhone.
Erik Welleweerd - · Laatst bijgewerkt:

pucca2Gisteren vertelden we al over de nieuwe game van Electronic Arts Bop it!, maar er is meer. Vanaf nu is namelijk Taito’s nieuwste game Bust-a-Move te downloaden. Ook verwelkomen we de gekke platformgame League of Evil en het koddige figuurtje Pucca krijgt ook haar eigen game.

New Puzzle Bobble nu in de App Store

puzzle bobbleTaito’s klassieker Bust-a-Move ligt vanaf nu in de App Store. De game krijgt de titel New Puzzle Bobble mee en kost €3,99. In het spel neem je de rol aan van het draakje Bubble of Bobble en is het jouw taak om een veld met bubbels weg te schieten. Het spel werkt ongelooflijk verslavend en kent een zeer trouwe schare fans.

Download: New Puzzle Bobble (€3,99)

League of Evil maakt je kwaadaardig

league of evilDe doldwaze pixelplatformer League of Evil ligt vanaf nu in de App Store. De game heeft wel wat weg van N+ en Supr Meat Boy, want ook in deze game zul je in een tweedimensionale wereld moeten platformen tot het einde van het level. Onderweg zul je verschillende gevaren tegenkomen. In de oorlog tegen de wetenschappers is het belangrijk om je sprongen goed te timen en zo zestig levels succesvol te doorkruisen. Bekijk hieronder de trailer.

Download: League of Evil (€0,79)

Bedien je restaurant met Pucca

puccaPucca, het koddige Japanse figuurtje, wie kent haar niet? Het kleine meisje is vooral populair onder jonge meisjes, maar dat weerhield BigBen Interactive er niet van om een game te maken rondom het figuurtje. Het spel heet Pucca Noodle Rush en in het spel zul je een restaurant moeten runnen en je klanten tevreden moeten houden. Het spel lijkt heel erg op een kopie van Diner Dash, maar wat deert het? Die game was hartstikke verslavend, dus ook met Pucca kan je je lol op. Het spel is voor €2,39 te koop in de App Store. Bekijk hieronder de trailer.

Download: Pucca Noodle Rush (€2,39)

Angry Birds krijgt 15 nieuwe levels en nieuw gouden ei

angry birds ham em highAngry Birds heeft een update uitgebracht (1.5.1) met nieuwe levels en een nieuw gouden ei. De nieuwe levels zijn te vinden in Ham ’em High. Daarnaast is er een verrassing voor mensen die dit weekend de Super Bowl gaan kijken. Tijdens het vierde quarter van de Super Bowl wordt er een reclame getoond van de animatiefilm Ice Age Rio (zie eerder artikel) van de makers van Ice Age, met daarin een geheime aanwijzing waarmee je een speciaal level in Angry Birds kunt unlocken. De reclame wordt na de Super Bowl ook op YouTube geplaatst voor diegenen die de Super Bowl niet kunnen bekijken.

Downloaden: Angry Birds (€0,79)

Angry Birds-tip via Dennis

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2011, 10:23
Categorie Games
Onderwerpen electronic arts, puzzelgame, taito

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.