Silent Film Director vandaag gratis: maak je eigen klassieke film

De iPhone-app Silent Film Director is vandaag gratis te downloaden op de iPhone en iPod touch. Met de applicatie kun je video's bewerken tot een stomme film.

Silent-Film-Director-voor-de-iPhone-en-iPod-touchDe video-applicatie Silent Film Director is alleen vandaag gratis uit de App Store te downloaden, ter ere van de verjaardag van Marilyn Monroe. Met de app kun je video’s bewerken tot een klassieke stomme film, inclusief ouderwetse pianoriedeltjes en teksten op schermen. Je hebt de keuze uit drie thema’s: het begin van de film uit de jaren ’20, ’60s home video en ’70s home video. De kleurenfilters beperken zich tot zwart-wit, sepia en ‘vintage sepia’. In de laatste zijn niet alleen de kleuren ouderwets bruin-geel, maar zie je ook allerlei vlekken en strepen in beeld.

Het aantal bijgeleverde pianosoundtracks is drie, maar je kan zelf nummers toevoegen uit je iPod library of uit een gedeelde map op de pc of Mac. Tenslotte kunnen filmpjes vertraagd of versneld worden.

Met een In-App Purchase van 79 eurocent kunnen 4 authentieke lettertypes, 8 overgangseffecten en 7 titelschermen aan de applicatie worden toegevoegd. Ook kunnen er dan foto’s in de film worden gebruikt. Aan de prijs van de in-app aankoop is met deze actie niks veranderd.

Downloaden: Silent Film Director (tijdelijk gratis, normaal €1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juni 2011, 16:34
Categorie Fotografie en video
Onderwerp video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.