Adventuregame Hector Ep 1 tijdelijk goedkoop op de iPad

Hector is de grofste point & click-adventuregame voor de iPad. Je speelt een slechtgemanierde politieagent met een kater die een gijzeling in goede banen moet leiden.

Hector Ep 1 HD voor de iPad matrasHet recent uitgebrachte point & click-avonturenspel Hector Ep 1 HD: We Negotiate With Terrorists is tijdelijk in de aanbieding van 5,49 euro naar 2,39 euro. Het is een van de grofste, zoniet de grofste game in zijn soort die op de iPad te verkrijgen is. In Hector speel je een politieagent die op een zware gijzeling wordt gezet. Dat is althans het doel waar je naartoe werkt. Hector begint namelijk opgesloten in een hok met een enorme kater en hij heeft geen idee hoe hij de deur open krijgt.

Het politieleven van Hector bestaat uit zuipen, betaalde seks, pornoblaadjes en door de drank gemiste uren achterhalen. In het spel kom je verschillende (leuke) personages tegen waarvan je oplossingen voor je puzzels kan krijgen door met ze te praten. Ook sprokkel je objecten bij elkaar en moet je die zo nu en dan combineren om verder te komen. We Negotiate With Terrorists is een echte adventuregame van het oude stempel en is volgeladen met de typische zwartgallige humor die het genre kenmerkt. Het gijzeltafereel speelt zich dan ook af in de plaats Clappers Wreake, ‘the town that took ‘Great’ out of Britain’. Voor het installeren krijg je gepast een ‘Leeftijdsgebonden materiaal’-waarschuwing.

De aanbiedingsactie eindigt op 14 juni. Wij speelden de eerder uitgebrachte iPhone-versie van het spel en kunnen het aanraden als je van breinbrekers houdt en de Engelse taal een beetje onder de knie hebt.

Downloaden: Hector Ep 1 HD – We Negtotiate With Terrorists (tijdelijk €2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juni 2011, 14:48
Categorie Games
Onderwerpen avonturengame, personeel, point & click, Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.