Real Racing 3 krijgt update met Dubai, Lexus en Dodge

Real Racing 3 is voorzien van een grote update voor iPhone en iPad: 50 nieuwe evenementen, zes racebanen in Dubai en vier nieuwe bolides.

Real Racing 3 Dubai iPhone iPadDe populaire racegame Real Racing 3 heeft een flinke update gekregen voor de iPhone en iPad. Het gratis te downloaden spel laat je nu rijden op een nieuw circuit: de Dubai Autodrome. Het circuit in het oliestaatje staat garant voor zes verschillende baanindelingen, zowel overdag als bij schemer. Dankzij de tracks en nieuwe wagens zijn er in totaal meer dan vijftig nieuwe evenementen bijgekomen in het spel, en de nieuwe bolides zijn ook niet misselijk.

Het gaat om twee Japanners en twee Amerikaanse bolides. De autofabrikant uit Detroit levert twee muscle cars aan: de Dodge Charger RT en de Dodge Charger SRT8. Lexus is vertegenwoordigd met de IS-F en de LFA – de nieuwe supersportwagen van het Japanse merk.

Real Racing 3 werd aanvankelijk door liefhebbers van de eerste delen bekritiseerd vanwege het freemium-model: je kan het spel gratis downloaden, maar betaalt voor meer budget en kortere wachttijden in het spel. Het stond het succes van de game niet bepaald in de weg. Inmiddels heeft het spel bijna 5000 beoordelingen met een gemiddelde waardering van 4,5 sterren in de App Store. Het is met de komst van Fast & Furious 6 echter niet meer de enige gratis racegame die momenteel goed boert op de iPhone en iPad.

Downloaden: Real Racing 3 (gratis, universeel, iPhone 4+, iPad 2+, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 mei 2013, 12:13
Categorie Games
Onderwerpen racegame, real racing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.