Mattel Hot Wheels racebaan

Voor deze Hot Wheels-racebaan ben je nooit te oud

Kom je regelmatig in de Apple Store, dan kun je je binnenkort vergapen aan nieuw speelgoed. Mattel heeft namelijk een slimme racebaan die exclusief via de Apple Store verkocht gaat worden. De Hot Wheel-autootjes werken samen met een iPhone-app, waar je onder andere de snelheid en het aantal rondjes kunt zien.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Voor kinderen (en hun ouders) die graag racen maar geen brokken willen maken is de nieuwe Hot Wheels ‘id’ Smart Track Kit €189,95 ideaal. De autootjes (€7,95 per stuk) zijn voorzien van NFC, zodat de racebaan ze kan herkennen. De racebaan zelf is voorzien van digitale tracking-functies zodat de snelheid en het aantal rondjes automatisch wordt vastgelegd. Er zijn maar liefst 51 autootjes, die allemaal voorzien zijn van NFC. Ze zullen in zes mini-collecties worden uitgebracht in de loop van 2019.

Mattel Hot Wheels-raceauto’s

Elk autootje kost $7 en is digitaal te upgraden naar een volgend level. Je kunt onder andere kiezen uit de Corvette C7R, SRT Viper GTS-R, 2016 Mercedes AMG GT, Aston Martin One-77, Howlin Heat, Motosaurus, Shark Hammer 2.0 en Arachnorod.

HotWheels auto

Heb je op zolder al een complete Hot Wheels-racebaan staan, dan kun je die met behulp van het Hot Wheels Race Portal ($40, zie foto hieronder) geschikt maken, zodat de snelheid van je autootjes gemeten kan worden. Dit gebeurt met infrarood. Ben je beginner qua racebanen, dan is er de complete Hot Wheels Smart Track ($180) met alle onderdelen.

Hot Wheels Portal

De Smart Track biedt volgens Mattel de meest krachtige booster die ze ooit voor Hot Wheels hebben gemaakt. Je kunt er ook mee springen en botsen. Alles is los te koop. Kies je voor het Portal of de hele set, dan krijg je er twee autootjes bij.

HotWheels racebaan

Met de app volg je de prestaties van je auto en beheer je je virtuele garage. Je kunt ook zien hoeveel races je gewonnen hebt en je kunt steeds opnieuw je vorige record proberen te verslaan en anderen uitdagen. De productpagina voor de autootjes staat al klaar bij Apple:

HotWheels racebaan

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.