PhatPad krijgt VGA-uitvoer en gesproken memo’s

De notitie-app PhatPad heeft een update gekregen en ondersteunt nu gesproken notities en de mogelijkheid om content op een externe monitor te tonen.

phatpad iconOntwikkelaar Stan Miasnikov heeft een update uitgebracht van PhatPad, een iPad-applicatie waarmee je notities en schetsen kunt maken. De update bevat twee belangrijke functies: het opnemen van gesproken memo’s en de mogelijkheid om het scherm op een externe monitor te vertonen. Met PhatPad kun je vrij tekenen en schrijven op het scherm met digitale inkt. Je kunt de krabbels daarna omzetten naar getypte tekst of perfecte geometrische vormen. PhatPad beschikt daarvoor over een handschriftherkenningstool en een tool om vormen te herkennen. In PhatPad 1.1 voeg je nu net zo makkelijk gesproken notities toe.

Die gesproken notities kun je vervolgens synchroon laten lopen met de documentpagina’s. Er zitten ook wat andere kleine verbeteringen in, zoals een wisbeweging waarmee je snel een stuk tekst kunt wissen. De herkenning van vormen is verbeterd en de ondersteuning voor knippen, plakken en kopiëren kreeg ook een update. Je kunt de volgorde waarmee overlappende teksten en afbeeldingen worden getoond ook veranderen. Om de content op een externe monitor te vertonen heb je de ‘Apple iPad-dockconnector-naar-VGA-adapter‘ nodig (€29), verkrijgbaar via de Apple Store.

Bij PhatPad kun je je notities delen via e-mail, Wi-Fi of Dropbox. De app vereist iOS 4.2 of hoger.

Downloaden: PhatPad (€2,99)
phatpad ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 januari 2011, 7:34
Categorie Productiviteit
Onderwerp notities

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.