Week Cal vervangt standaardagenda van de iPhone

Week Cal is een vervangende agenda voor de iPhone. Het toont met duidelijke kleurcodes je afspraken, ook in een weekweergave. De app synchroniseert bovendien met Outlook, Exchange en dergelijke.

week calWie niet genoeg heeft aan de standaardagenda van de iPhone, zou eens naar Week Cal moeten kijken. Week Cal is een vervangende agenda voor de iPhone, die als extraatje een weekweergave toevoegt. De app toont de agenda zoals je in de Mac-applicatie iCal gewend bent, met de mogelijkheid om afspraken via drag-and-drop te verplaatsen. Ook kun je makkelijker afspraken kopiëren en plakken. Met duidelijke kleurcodes geeft Week Cal de verschillende typen afspraken aan. Voor elke agenda kun je een eigen kleur instellen.


week cal iphoneEn als je vaak dezelfde afspraken maakt, kun je daarvoor een sjabloon aanmaken om ze voortaan sneller toe te voegen. Week Cal beschikt ook over een lijst- en maandweergave. Het is niet nodig om je bestaande afspraken opnieuw in te voeren, want de app haalt al je gegevens uit de agenda’s waar je al mee synchroniseert. Dit werkt met bijvoorbeeld MobileMe, Outlook, Google Calendar, Exchange en CalDAV.

Downloaden: Week Cal (€1,59)
Via: Lifehacker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

69 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.