PaperPort Notes krijgt ondersteuning voor Dragon Dictation

PaperPort Notes heeft een update gekregen waardoor nu Dragon Dictation wordt ondersteund. Daardoor kun je je notities dicteren op de iPad, maar ook nog handgeschreven notities maken.

paperport-notesNuance heeft ene update uitgebracht voor de app PaperPort Notes. Dit is een notitie-app voor de iPhone, waarmee je dankzij Dragon Dictation ook zonder handen teksten mee kunt noteren. De opgenomen tekst wordt zo goed mogelijk omgezet naar getypte tekst, al zul je wel in een omgeving met weinig achtergrondgeluid moeten zitten. De opname blijft ook bewaard, zodat je later kunt nazoeken wat er bedoeld werd, als Nuance er een potje van heeft gemaakt.

PaperPort is bovendien te gebruiken als een normale notitie-app, waarbij je met een stylus teksten kunt noteren. Alle notities zijn te delen via Nuance’s PaperPort Anywhere-opslagruimte online, bij Dropbox, Google Docs of andere ondersteunde diensten. De gemaakte documenten zijn in PDF-formaat en dus ook te openen met andere PDF-apps op je iPad. PaperPort Notes heette voorheen Noterize en werkt alleen in het Engels.

Downloaden: PaperPort Notes (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 januari 2012, 23:06
Categorie Productiviteit
Onderwerpen notities, nuance

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.