OV Delay toont na update waarom je trein, bus of tram niet rijdt

De Nederlandse openbaar vervoer-app OV Delay laat voortaan zien waarom je bus, trein of tram is uitgevallen.

OV Delay uitvalDe Nederlandse iPhone-app OV Delay bleek eerder deze maand al handig voor het zien van vertragingen en je OV-saldo. Een flinke update zorgt ervoor dat de applicatie je nog meer inzicht geeft. Rijdt een trein, bus of metro niet, dan kun je in de app met rode letters voortaan zien waarom je deze is uitgevallen. Op het station krijg je zelfs zo’n rood waarschuwingsbericht als er op het spoor bij jou in de buurt bijvoorbeeld een sein-of wisselstoring is.

Bij buslijnen krijg je voortaan in OV Delay te zien hoe laat ze vanaf latere haltes vertrekken. Verder vind je in de app de nodige technische verbeteringen. De ontwikkelaar belooft dat de app minder data verbruikt, beter op netwerken met firewalls werkt en dat er de nodige problemen zijn opgelost. Op de iPhone 3GS en iPhone 4 moet de app nu een stuk sneller zijn.

OV Delay is een gratis app, maar om alle beschikbare informatie in te zien en je OV-saldo te bekijken moet je een eenmalige in-app aankoop van €1,79 maken. Dan verdwijnen gelijk ook de reclamebanners die in de app verwerkt zitten/

Downloaden: OV Delay (gratis, in-app aankoop, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 augustus 2013, 21:34
Categorieën Navigatie, Nederlandse apps, Reizen
Onderwerpen metro, openbaar vervoer, trein, vertraging

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.