iOS tekstverwerker WriteDown 2.0 synchroniseert nu met iCloud

In WriteDown 2.0, een Markdown tekstverwerker voor je iPhone, worden alle notities voortaan met iCloud gesynchroniseerd.

WriteDown WriteDown, een nieuwe tekstverwerker met Markdown ondersteuning verscheen pas vorige maand in de App Store, maar heeft nu al een fikse update gehad. Zo heeft de app voortaan ondersteuning voor iCloud, naast de bestaande Dropbox, Evernote en Google Drive synchronisatie-opties. Door de nieuwe functie worden alle notities automatisch met iCloud gesynchroniseerd, mits “Document & Data” bij de instellingen van jouw iPhone staat ingeschakeld. Daarnaast heeft WriteDown nu een live woordenteller, ondersteuning voor het e-mailen en kopiëren van HTML-notities, en een optie om woorden te zoeken en vervangen.

Ook hebben de ontwikkelaars nog een iOS-7-geïnspireerde-interface met overgangsanimaties toegevoegd en een aantal kleine aanpassingen gedaan. WriteDown kwam vorige maand uit en werd toen goed ontvangen. Vooral de pagina met de Markdown syntax die je naar beneden kunt trekken is erg handig. Zo kun je eenvoudig een goed opgemaakt Markdown-document maken. Ook praktisch in WriteDown: een cursor waarmee je gemakkelijk in documenten kunt scrollen. Zo hoef je nooit tevergeefs met je vinger op het scherm te prikken om de cursus op de juiste plek te krijgen. Tot slot is WriteDown mooi vormgegeven. Een prima keuze dus, voor mensen die graag met Markdown werken. “Spend the buck, this is a gem”, aldus een gebruiker in de App Store.

Downloaden: WriteDown (€0,89, iPhone, iOS 6.1+)

WriteDown documentWriteDown woord vervangen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 augustus 2013, 8:30
Categorie Productiviteit
Onderwerpen markdown, tekstverwerker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.