iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps Het beste op app-gebied uit Nederland en België

NS Reisplanner Xtra aangepast voor iPhone 5, reisadvies delen

NS Reisplanner Xtra is geoptimaliseerd voor iOS 6 en het scherm van de iPhone 5. Eveneens biedt de app de mogelijkheid je reisadvies te delen via e-mail, Twitter en Facebook.

NS Reisplanner Xtra updates versie 2.10NS Reisplanner Xtra heeft een update gehad die de applicatie optimaliseert voor iOS 6 en het scherm van de iPhone 5. De officiële iPhone-app van de Nederlandse Spoorwegen heeft daarnaast een nieuwe functie die we een week geleden al zagen bij openbaar vervoer-app 9292, toen die werd aangepast voor de iPhone 5.

Het is vanaf nu mogelijk om je reisadvies te e-mailen vanuit de app. Zo kan je degene die je moet komen ophalen, informeren over de treinreis en eventuele werkzaamheden waar je onderweg last van hebt. Naast e-mail kan je je reisadvies ook delen via Twitter en Facebook. Je hebt iOS 6 nodig om van het single sign-on systeem en de deelfunctie gebruik te kunnen maken.


De laatste toevoeging van versie 2.10 van NS Reisplanner Xtra zie je terug bij de stationsinformatie. Daar tref je vanaf nu ook gegevens over de aanwezigheid van Greenwheels-vervoer. Greenwheels heeft overigens al een eigen app.

Downloaden: NS Reisplanner Xtra (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.