Greenwheels iPhone-app kan auto’s openen en sluiten

Greenwheels NL is nu als iPhone-app beschikbaar. Met de Greenwheels-app kun je een Greenwheels-auto reserveren, je reservering wijzigen en zelfs de auto openen en sluiten.

greenwheelsGreenwheels is een dienst voor autodelen, die beschikbaar is in meerdere steden in Nederland. Is een eigen auto te duur, dan kun je bij Greenwheels een abonnement afsluiten en vervolgens voor €2,50 per uur en €0,10 per kilometer gaan rondrijden. Sinds kort is er een Greenwheels NL-app voor de iPhone, waarmee je kunt zien of er auto’s in de buurt staan. Is dat het geval, dan kun je de auto tot een minuut voor vertrek reserveren. Met een Google-kaartje kun je in de app de kortste route naar de auto berekenen.


greenwheels iphoneDe app toont een overzicht van je huidige reserveringen, waarbij je ook kunt verlengen, wijzigen of annuleren. Je geeft aan op welke dag en welk tijdstip je een bepaald autotype wilt reserveren. Maar er zit nog een andere slimme truc in de app: je kunt er zelfs de auto mee openen en sluiten door op de knop ‘Virtuele sleutel’ in de app te klikken. Uiteraard ga je niet in het wilde weg autodeuren openen, want Greenwheels brengt kosten in rekening zodra je wilt instappen.
Greenwheels is een autodeeldienst, met 1.500 locaties in Nederland. Naast (kleine) personenauto’s kun je er ook bestelauto’s mee reserveren. Het is vrij prijzig om een ritje te maken, maar als je toch maar zelden in de auto zit ben je goedkoper uit dan zelf een auto voor de deur zetten. En in de grote steden hoef je je niet druk te maken om een parkeerplek, want elke auto heeft zijn eigen vaste parkeerplaats.

Downloaden: Greenwheels NL (gratis)

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.