Notestand krijgt update: nu wel notities maken met anderen

De notitie-app Notestand voor de iPhone heeft een leuke coöperatieve functie. Je kan andere gebruikers uit te nodigen om te brainstormen.

Notestand notities samenwerken iPhone appDe notitie-app Notestand die vorige week werd uitgebracht, lost met een nieuwe update vandaag haar belofte in. Het is nu mogelijk om onderwerpen met notities erin met andere gebruikers te delen. Gebruikers uitnodigen kan zowel tijdens het aanmaken van een onderwerp als erna. Je verstuurt de invitaties via e-mail of Facebook, of zoekt naar andere Twitteraars die Notestand gebruiken.

Notestand notities in categorie samenwerkenVorige week schreven we op iPhoneclub.nl al dat Notestand een interessante en fraai uitgewerkte app is. Wat hem interessant maakt, is dat hij een klein gat in de markt vult. Notestand is bijvoorbeeld heel anders dan een document delen in Evernote of tegelijk aan een document werken in Google Drive. Hier maak je snel een notitie aan binnen een onderwerp. Alle notities, zonder verdere opmaakmogelijkheden, komen onder elkaar te staan met de meest recente bovenaan. Genodgiden kunnen notities toevoegen, maar ook reageren op notities. Zo kan er een discussie op allerlei fronten ontstaan. Notestand is zo uitermate geschikt voor het uitwisselen van ideeën of brainstormen.

Ten opzichte van de vorige week besproken uitgave, heeft Notestand inmiddels ook een ander app-pictogram. De witte knop met dubbele quotes is vervangen door een eigenlijk net zo anonieme witte n in een blauw vlak.

Downloaden: Notestand (€0,89, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 januari 2013, 14:00
Categorie Productiviteit
Onderwerp notities

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.