Noteshelf iPad-app krijgt kalligrafiepennen en meer kleuren

Noteshelf heeft een update gekregen met kalligrafiepennen, meer kleuren en de mogelijkheid om zelf je notitieboekomslag te maken met eigen foto's.

noteshelf-mappenNoteshelf is een notitie-app voor de iPad. Maar sinds de laatste update is het ook een hobbytool geworden. Er zijn kalligrafeerpennen en -potloden toegevoegd, zodat je op het scherm van de iPad kunt oefenen in schoonschrijven. Het aantal kleuren is ook uitgebreid naar miljoenen keuzes, dankzij een samenwerking met Colourlovers.com. Wil je van kleur wisselen, dan druk je je vinger een paar seconden op een pen. De app is momenteel voor half geld verkrijgbaar om de nieuwe release te vieren.

Verder heeft Noteshelf ondersteuning gekregen voor drukgevoelige stylussen, zoals de Adonit Jot Touch en de Pogo Connect. Hoe harder je drukt met zo’n stylus, hoe dikker de lijn wordt, net als bij een normale stift.

iphone app ontwerpen

De omslagen van de notitieboekjes kun je voortaan in eigen stijl uitvoeren, door een eigen foto of andere afbeelding te gebruiken. De verbeterde knip- en plakfunctie houdt in dat je niet langer gebonden bent aan een rechthoekige uitsnede uit je tekening of tekstnotitie. Je kunt zelf aangeven welke vorm je wilt.

Downloaden: Noteshelf (€2,69, normaal €5,49)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 oktober 2012, 11:08
Categorie Productiviteit
Onderwerp notities

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.