Noir Photo voor iPhone: zwart-wit fotografie-app tijdelijk goedkoop

Photo Noir laat je geschoten foto's zwart-wit maken. Hiervoor speel je met belichting en contrast. Normaal gesproken betaal je €2,39 voor Photo Noir, maar de app is tijdelijk 79 cent.

Noir PhotoErvaren iPhone-fotografen weten het al lang: bij het maken van een zwart wit-foto komt er meer kijken dan alleen de verzadiging van het beeld terugdraaien. Het contrast in je beeld is minstens net zo belangrijk. Noir Photo is een app die zich enkel richt op het zwart-wit maken van je beelden: door met de intensiteit van zwart- en grijstinten en verschillende filters te spelen, krijg je het mooiste zwart-wit-beeld.

Noir PhotoNoir Photo laat je een foto zwart-wit maken en geeft je daarna de mogelijkheid om er een kleurtint zoals sepia, zilver of blauw-grijs aan vast te hangen. De app belooft je ook met de belichting te laten spelen, maar dit is niet wat je verwacht: hierbij geef je aan waar het onderwerp is, waarna alles er omheen donkerder wordt gemaakt.

De app werkt op de iPhone 3GS, iPhone 4, derde en vierde generatie iPod Touch en de iPad 1 en 2. Normaal gesproken betaal je voor Noir Photo €2,39, maar op het moment van schrijven wordt hij aangeboden in de App Store voor €0,79. Dat is hetzelfde bedrag waar concurrent Dramatic Black & White voor verkocht wordt.

Downloaden: Noir Photo (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 september 2011, 14:30
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen fotobewerking, fotografie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.