Nederlandse snelwegloterij brengt Freeway iPhone-app uit

Interbest is gestart met een snelwegloterij in Nederland. Zodra je langs een reclamezuil van Interbest rijdt krijg je een winkans, waarmee je prijzen kunt winnen, zoals vliegtickets, zonnebrillen of een geldbedrag. De app werkt alleen als je stilstaat.

freeway iphone snelwegHet woon-werkverkeer wordt een stuk spannender door de introductie van een snelwegloterij. Terwijl je normaal gesproken doelloos uit je autoraam staart kun je de tijd nu nuttig besteden met een iPhone-app waarmee je prijzen kunt winnen. Interbest Outdoor Media introduceert de Freeway-app die je gratis kunt installeren. Bij het passeren van één van de honderd reclamemasten van Interbest maak je kans op een prijs. Het gaat daarbij om uiteenlopende zaken zoals sportschoenen, sauna-arrangementen, zonnebrillen of vliegtickets. Je kunt alleen meespelen wanneer je rustig rijdt en onderweg een tijdje moet stilstaan. Als je met hoge snelheid langs een reclamemast scheurt, vervalt je winkans en kun je deze dus ook niet benutten als je op een later moment stilstaat. Vanwege de veiligheid kun je je verdiende winkans alleen benutten als de auto stilstaat.

Dagelijks zitten 3 miljoen Nederlanders in de auto, op weg naar hun werk of naar huis. Interbest bedacht daarom ‘s werelds eerste snelwegloterij, met een jackpot van 25.000 euro. Tussen 18 september en 16 oktober kun je gratis meedoen, door de app te downloaden. Je krijgt automatisch een speelkans zodra je een reclamemast passeert. De app zelf ziet eruit als een fruitmachine: je trekt aan de hendel en ziet meteen of je iets gewonnen hebt. Je krijgt maximaal twee speelkansen per 24 uur, zodat mensen die voor hun werk veel op de weg zitten niet worden voorgetrokken ten opzichte van forenzen die maar twee keer per dag een reclamemast passeren.

Downloaden: Freeway (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 september 2011, 14:04
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen auto, file, loterij

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.