AppEvent: Crops voor iPhone wijst je de weg naar seizoensproducten

Crops van TwoUp is een app die je de actuele seizoensproducten laat zien. Aan de hand van de maand zie je welke producten je in Nederland, België en de Verenigde Staten moet kopen, zodat je lokale en verse producten in huis haalt.

crops iphone icoonWil je weten wanneer de Nederlandse asperges of aardbeien vers van het land in de winkel liggen? Crops is een app waarmee je op de hoogte blijft van seizoensproducten van eigen bodem. De app bevat informatie over groente en fruit van het seizoen, omdat ze juist dan het meest smaakvol zijn. De producten hoeven niet van ver gehaald te worden, wat beter is voor het milieu en voor je portemonnee. Crops is een universele app voor iPhone en iPad die je uit de Nederlandse, Belgische en Amerikaanse App Store kunt downloaden. De informatie is dan ook afgestemd op deze landen. Crops kost normaal €1,59 maar is vandaag gratis dankzij AppEvent.

Crops bestaat al sinds december 2010 en heeft meerdere updates gekregen. De app bevat een agenda die aangeeft wanneer je het best bepaalde groente- en fruitsoorten kunt kopen. Je helpt daarmee lokale boeren en je smaakpapillen zijn ook beter af. Meer dan 4.000 gegevens voor verschillende groente-en fruitsoorten zijn in de app te vinden. Als je erop tapt krijg je meer gedetailleerde informatie. De app kan ook de resultaten laten oplichten voor het huidige seizoen, zodat je in één oogopslag ziet welke producten je in je winkelwagentje moet laden.

Downloaden:Crops (tijdelijk gratis, normaal €1,59

crops-iphone-meloen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 september 2011, 15:30
Categorieën Belgische apps, Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerp groente

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.