MyOrder voor iPhone nu ook betaalapp voor thuiskoks

De mobiele betaal-app MyOrder is nu ook een betaalmiddel voor thuiskoks bij Thuisafgehaald. Verder kan je aanbiedingen in Passbook zetten.

MyOrder iPhone iPad mobiel betalenJe kan de mobiele betaal-app MyOrder langzaam maar zeker gebruiken voor steeds meer betalingen. In versie 3.1 van de app voor de iPhone en iPad, kan je ook afrekenen bij Thuisafgehaald. Dat is een betrekkelijk nieuwe dienst waarbij je kan zien welke thuiskoks in de buurt bestellingen laten plaatsen zodat ze eten voor je gaan maken. Je hebt al een account op Thuisafgehaald nodig om mee in te loggen in MyOrder. Daarna kan je eten bestellen en afhalen bij inmiddels meer dan 2000 thuiskoks in Nederland.

MyOrder menu met ThuisafgehaaldThuisafgehaald geniet de bekendheid van bijvoorbeeld Thuisbezorgd, dat je al langer via MyOrder laat afrekenen bij een selectie restaurants en takeaways. Wel beleefde de nieuwe site een maand geleden een momentje van roem bij De Wereld Draait Door. Het idee is dat je ziet wie er in de buurt gaat koken en dat je een bestelling plaatst als je daarop wilt inhaken. Vervolgens kan je het eten afhalen bij de mensen waarbij je hebt besteld – en dus hebt afgerekend via MyOrder.

De universele applicatie heeft naar eigen zeggen verder enkele verbeteringen doorgevoerd, maar het is lastig om met het blote oog te spotten waarom het gaat. De grootste toevoeging naast de ondersteuning voor thuiskoks, is dat aanbiedingen in de applicatie als ticket kunnen worden toegevoegd in Passbook. Zo hoef je MyOrder niet meer door te spitten op zoek naar de aanbieding als je op het terras zit bijvoorbeeld. Eerder bood MyOrder al Passbook-ondersteuning voor bijvoorbeeld bioscooptickets die je ophaalde via de applicatie.

Downloaden: MyOrder (gratis, universeel, iOS 5.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 april 2013, 17:30
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerpen betalen, mobiel betalen, myorder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.