My Vodafone aangepast voor nieuwe Vodafone-abonnementen en Sizz

De My Vodafone beltegoed-app voor de iPhone is geüpdatet voor de nieuwe Vodafone-abonnementen vanaf 14 mei. Die handhaven een ongelimiteerd aantal sms- en mms-berichten, maar zijn wel in prijs gestegen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

My Vodafone iPhone belstatus appDe beltegoed-applicatie van Vodafone is gereed gemaakt voor de nieuwe abonnementen die de telecomprovider maandag heeft ingevoerd. Vodafones nieuwe abonnementen worden voortaan geleverd met databundel, onbeperkt sms en mms tegen een meerprijs van de eerdere abonnementen. My Vodafone laat, net als bij oudere abonnementen van de provider, zien hoeveel belminuten en datategoed je nog over hebt. Het cijfer van het resterende aantal berichten dat je nog mag versturen, is bij de nieuwe abonnementen irrelevant geworden.

Los van de verbeterde ondersteuning, heeft My Vodafone ook een aantal bugfixes uit de originele app verholpen. De informatiepagina met algemene gegevens over je abonnement is eveneens verhelderd.

Er is nog een andere, belangrijkere verbetering van My Vodafone. Vanaf nu worden abonnementen van Sizz, de gezamenlijke abonnementsdienst van Vodafone en RTL Nederland, ook ondersteund. Klanten van de subprovider kunnen evenwel hun resterende bel- en datategoed bekijken in My Vodafone.

In een eerder nieuwsbericht gingen we dieper in op de vernieuwde Vodafone-abonnementen vanaf 14 mei. De beveiligingsproblemen van de originele My Vodafone-app werden in een tussentijdse update al verholpen.

Downloaden: My Vodafone (gratis)

Meerdere telefoonabonnementen in één app in de gaten houden? Lees ons artikel over de update van de Bundels-app.
Vodafone verzoekt gebruikers die geen of duidelijk verkeerde gegevens te zien krijgen na het inloggen, contact op te nemen met @Vodafonenl. De telecomprovider probeert daarmee de oorzaak van de problemen te achterhalen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 mei 2012, 15:47
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerpen abonnementen, Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.