Telegraaf HD krijgt retina-ondersteuning na update

De iPad-app De Telegraaf HD heeft een update gekregen, waardoor hij voortaan de hogere retina-resolutie van de nieuwe iPad ondersteunt. Ook is er een nieuwe rubriek en een actie-pagina toegevoegd.

De Telegraaf HDDe iPad-app De Telegraaf HD ondersteunt na een update het retinascherm van de nieuwe iPad. Hierdoor zijn pagina’s binnen de app mooier op het scherpere scherm. Naast retina-ondersteuning zijn er ook een aantal zaken aan de app toegevoegd: zo worden video’s bij artikelen voortaan getoond en is de nieuwe sectie ‘Reiskrant’ toegevoegd. Het onderdeel ‘Acties’ laat aanbiedingen zien.

De rubriek Reiskrant bevat nieuws en tips over verschillende vakantiebestemmingen. Daarmee richt de app zich op zachtere onderwerpen dan die je op de voorpagina vindt. Dit is niet de eerste zachte nieuwscategorie van de app: hij bevat al langer de rubrieken Autovisie en Vrouw.

De acties in de app zijn afkomstig van Groupdeal.nl, een aanbiedingensite van Telegraaf Media Groep die erg lijkt op sites zoals Groupon. De app laat acties zien die voor een korte tijd gelden.

De Telegraaf HD laat artikelen zien die ook op de website van de krant te lezen zijn. De app biedt geen toegang tot de krant zelf: Hiervoor moet je de iPad-app De Telegraaf krant (€1,59) downloaden.

Downloaden: De Telegraaf HD (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 mei 2012, 12:34
Categorie Nieuws
Onderwerp telegraaf

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.