My Vodafone 2.0: eindelijk inzicht in facturen, prepaid opwaarderen

My Vodafone voor de iPhone is vernieuwd en biedt nu inzicht in je facturen, het activeren van BloX en het opwaarderen van je prepaid.

My Vodafone 2.0 belstatus-app iPhoneMy Vodafone heeft eindelijk haar update gekregen die de app qua functies gelijktrekt met die van de andere telecomproviders. In versie 2.0 wordt afgerekend met het gegeven dat het checken van je tegoed de enige nuttige functie is van de app. Voortaan heb je als abonnementhouder bij de telecomprovider inzicht in je facturen en kan je als prepaid-gebruiker je tegoed opwaarderen direct vanuit de app. Verder is er een overzicht met BloX die beschikbaar zijn en kan je die activeren vanuit My Vodafone.

Dat geldt zowel voor prepaidgebruikers als abonneehouders. Aansluitend tref je ook de verbruikgsgegevens van je bundel en BloX, zodat je weet hoeveel sms’jes en dataverkeer je nog te gaan hebt. Bevalt het pakket niet, dan kan je de BloX ook weer uitschakelen vanuit de applicatie. Eveneens kan je opvragen wanneer je contract verloopt. De app is nog niet geoptimaliseerd voor het scherm van de iPhone 5.

My Vodafone rekeningoverzicht facturenHet inlogproces van de app is onder handen genomen, wat volgens Vodafone te danken is aan een aantal bugfixes. Tevens kan je je nu registreren voor een My Vodafone-account rechtstreeks in de applicatie. Levert de app, je abonnement of iets anders vragen op, dan kan je de klantenservice of de ‘webcrew’ van Vodafone telefonisch of per e-mail benaderen – eveneens vanuit de app.

My Vodafone heeft een rumoerige geschiedenis voor een applicatie. De belstatus-app verscheen in februari dit jaar en werd in april geconfronteerd met onbeveiligd verstuurde inloggegevens, waar een aantal dagen later een oplossing voor kwam. Daarna was er vooral veel kritiek op de beperkte functies van de app, omdat T-Mobile en KPN meer inzicht verschaften in hun belstatus-apps. My Vodafone heeft daardoor een vrij lage gemiddelde beoordeling van 2,5 ster in de Nederlandse App Store.

Downloaden: My Vodafone (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2012, 9:36
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerpen abonnementen, belstatus, dataverbruik, Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.