Foursquare geeft cijfers aan locaties na update

De iPhone-incheckdienst Foursquare toont na een update cijfers tussen 1 en 10 bij bepaalde populaire locaties. De cijfers worden berekend op basis van likes, dislikes en populariteit.

FoursquareFoursquare toont na de laatste update een score tussen 1 en 10 bij locaties binnen de app. Hierdoor kun je zien hoe bijvoorbeeld een restaurant of hotel bij eerdere Foursquare-gebruikers in de smaak is gevallen. Het cijfer is niet een gemiddelde van scores die anderen hebben gegeven, maar wordt berekend op basis van het aantal likes, dislikes, check-ins en gemiddelde populariteit. Hierdoor heeft een aantal locaties meteen al een score. De scores lijken zich echter te beperken tot locaties met een zekere populariteit.

Het gemiddelde cijfer voor bepaalde plekken verschijnt onder de naam van een plek zodra je er op hebt getapt. Kijk je rond met behulp van het Explore-tabblad, dan zie je alle scores van locaties bij jou in de buurt.

Het nieuwe cijfersysteem maakt het makkelijker om met Foursquare een interessante locatie bij jou in de buurt te vinden. Iets waar de app sinds de introductie van het Explore-tabblad al meer aandacht aan probeert te geven.

Downloaden: Foursquare (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2012, 10:30
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp foursquare

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.