Moleskinery en Moleskinery+ in de App Store

Het notitieblok Moleskine is terug, maar nu in een App Store-versie. Met Moleskinery kun je notities en kleurrijke mappen maken, met Moleskinery+ kun je ook audio en afbeeldingen toevoegen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

MoleskineryVoordat de App Store bestond was er al een applicatie met de naam Moleskine. Die is nu terug, in twee varianten: Moleskinery en Moleskinery+. Met beide kun je notities maken en in fraaie mapjes stoppen en voor beide moet betaald worden. Met Moleskinery kun je mappen maken met daarin notities en eventueel submappen. Er is keuze uit een hoop patronen waaronder dieren, elementen, insecten en sport. Via de instellingen kun je automatische hoofdletters, auto-correctie, lettergrootte en lettertype aanpassen.

MoleskineryTik je op een notitie, dan kun je deze via e-mail versturen. Moleskinery+ biedt nog iets extra’s: je kunt plaatjes en spraaknotities toevoegen aan een notitie. De icoon van de foto of audio-opname kun je ook wijzigen.

Eén ding is niet overgenomen van de vroegere versie van Moleskine: de ondersteuning voor de bewegingssensor. Mocht je nu al in bezit zijn van de applicatie en vrezen dat je daarmee geld hebt weggegooid, dan gloort er nog hoop: de originele Moleskine zal ook worden aangepast voor iPhones met jailbreak. Die versie komt binnenkort beschikbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:41
Categorie Productiviteit
Onderwerpen moleskine, notities

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.