MotionX Dice: MotionX Poker, maar dan zonder Poker

MotionX Dice is MotionX Poker, maar dan zonder het pokerspel. Je hebt de beschikking over een aantal dobbelstenen, die op een realistische wijze bewegen wanneer je je iPhone schudt.
Ramy Mobarak - · Laatst bijgewerkt:

MotionX DiceFullpower Technologies, het bedrijf achter MotionX Poker, heeft een soortgelijke applicatie uitgebracht met de naam MotionX Dice. Dit is kort gezegd gewoon MotionX Poker, maar dan zonder het poker. Je hebt in deze applicatie de beschikking over een aantal dobbelstenen, die je kunt werpen door de iPhone te schudden. Dit is meteen wat deze applicatie, net als MotionX Poker, zo speciaal maakt, omdat de dobbelstenen ongelofelijk realistisch bewegen.

In MotionX Poker is er al een onderdeel genaamd ‘Zen Roll’. Hierbij kun je dobbelstenen werpen zonder dat er een pokerspel aanwezig is, zodat je je iPhone kan gebruiken voor bijvoorbeeld Monopoly of Yahtzee. Voor wie het hele pokerspel liever niet op zijn iPhone zet, of hier niet voor wil betalen, is er sinds een paar dagen dus ook MotionX Dice.

In MotionX Dice heb je de keuze uit 9 verschillende stijlen dobbelstenen. Ook kun je kiezen met hoeveel stenen je wilt gooien, namelijk 1, 2, 3, 4 of 5. Net als in MotionX Poker kun je na iedere keer werpen dobbelstenen vastzetten in de dock. Hierdoor kun je een tweede keer werpen, waarbij de gekozen dobbelstenen uit de vorige worp vastzitten.
In de instellingen kun je de tafelkleur wijzigen en de vibratie of geluiden uit- en aanzetten.

MotionX Dice is de eerste 90 dagen gratis te downloaden. Hoeveel hij hierna zal gaan kosten, is niet bekend, maar waarschijnlijk zal hij goedkoper zijn dan MotionX Poker, die €3,99 kost.

Ga direct naar MotionX Dice in de App Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 21:33
Categorie Games
Onderwerp poker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.