Kleurplaten-app HeyHey Colors tijdelijk gratis voor de iPad verkrijgbaar

De Nederlandse kleurplaten-app HeyHey Colors is vandaag gratis voor de iPad verkrijgbaar in verband met AppEvent. Met deze app kunnen kinderen kleurplaten invullen door op een veld te tappen, of door zelf over het scherm te vegen.

HeyHey ColorsDe iPad-app HeyHey Colors is vandaag gratis verkrijgbaar voor de iPad in verband met de Nederlands/Belgische actie AppEvent. Dit interactieve kleurboek laat kinderen één van de 18 bijgeleverde illustraties inkleuren en maakt het voor jonge gebruikers makkelijker om binnen de lijntjes te blijven tekenen. Er zijn ook een aantal patronen beschikbaar om tijdens het inkleuren te gebruiken op de tekening.

Start je HeyHey Colors voor het eerst op, dan kun je kiezen uit één van de 18 tekeningen die in de app verwerkt zijn. Eenmaal gekozen kun je een tekening inkleuren door een kleur aan de rechterkant te kiezen en op het veld te tappen dat je hiermee wil vullen.

Wil je een tekening inkleuren zoals je dit ook op een papieren kleurplaat deed, dan kun je het kleurenpalet naar beneden vegen om een aantal spuitbussen te onthullen. Deze maken het mogelijk om met je vinger een tekening in te kleuren, waarbij je ook moet opletten dat je niet buiten de lijntjes schiet. De ‘fat-finger-correctie’ maakt het makkelijker om niet zomaar uit te schieten.

Veeg je juist het kleurenpalet naar boven, dan verschijnen er een aantal patronen die je kunt gebruiken om een tekening in te kleuren. Deze werken net zoals de gewone invulkleuren, maar laten een textuur achter op het ingekleurde veld.

Iedere kleurplaat kan meerdere keren gebruikt worden. Selecteer je een eerder ingekleurde kleurplaat, dan is het mogelijk om te kiezen uit één van de eerdere kleurwerken om te bekijken of om mee verder te gaan. Een ingekleurde illustratie kan ook vanuit de app geprint of gemaild worden.

Downloaden: HeyHey Colors (tijdelijk gratis)

Let op: HeyHey Colors is alleen op donderdag 26 januari gratis verkrijgbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 januari 2012, 12:07
Categorie Onderwijs
Onderwerpen appevent, apple, streaming

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.