iPhone game-update #32: Starfront: Collision, NBA Jam en meer uitverkoop

iPhone Game-update #32: Starfront: Collision, NBA Jam en meer uitverkoop. iPhoneclub verzorgt elke dag het laatste nieuws omtrent games op de iPhone.
Erik Welleweerd - · Laatst bijgewerkt:

nba-jamValentijnsdag brengt heel wat teweeg in de wereld van de iPhone-games, ook al is het pas volgende week zover. Het is blijkbaar reden genoeg voor ontwikkelaars om de prijzen flink naar beneden te gooien. Vandaag is het de beurt aan Capcom. Daarnaast hebben we ook nog nieuws over NBA Jam en Starfront: Collision.

NBA Jam vanaf vannacht te koop

Gisteren berichtten we nog over de aankondiging van NBA Jam en nu zijn we er achter dat de game is opgedoken in de Nieuw-Zeelandse App Store. Het kan soms erg snel gaan. In NBA Jam neem je een basketbalteam van drie spelers onder handen. De game geeft een arcadegevoel, net zoals het origineel uit 1994, dus belachelijke dunks en trucage. Het spel geeft je de mogelijkheid om zelf je team samen te stellen en hier zal je zelfs klassieke spelers zoals Scottie Pippen en Michael Jordan bij kunnen gebruiken. De exacte prijs van het spel is nog niet bekend, maar zal waarschijnlijk tussen de 3 en 5 euro liggen.

Downloaden: NBA Jam (€3,99)

Starfront: Collision komt later

starfront collisionWeer een bericht van een game die we gisteren al in ons bulletin hadden. We wistten je blij te meldden dat de game Starfront: Collision (of Starcraft voor de iPhone) morgen uit zou komen, maar dat gaat helaas niet door. De game is nog niet helemaal af en wordt daarom kort uitgesteld om acht dagen later, volgende week vrijdag, ten tonele te verschijnen. Ook bij deze game tasten we nog in het duister over de prijs.

Aanbiedingen van Capcom

capcom logoGisteren was het al de beurt aan Electronic Arts en Gameloft. Nu kunnen we onze lol op met Capcom. Zo prijst Capcom het splinternieuwe Devil May Cry 4 en Phoenix Wright af. Klik op de onderstaande links om naar de aanbiedingen te gaan:

Met name Street Fighter IV is voor deze prijs echt een koopje en de nieuwe game Devil May Cry 4 raden we ook aan voor deze prijs.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.