iPad-koopjes: Resident Evil 4, Super Monkey Ball en meer afgeprijsde games

Capcom en SEGA hebben korting op diverse iPad-games. Resident Evil 4 en Super Monkey Ball 2 zijn bijvoorbeeld afgeprijsd naar 79 cent.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

resident evilOp iPhoneclub hebben wel elke dag een game-update met aankondigingen en koopjes rond de nieuwste games. Op de iPad is er vandaag ook iets nieuws te melden: er zijn namelijk diverse games afgeprijsd. Toppers in het rijtje zijn Resident Evil 4 iPad Edition en Super Monkey Ball 2, die beide voor €0,79 in de App Store te krijgen zijn. Ze maken deel uit van een lijstje afgeprijsde games bij Capcom, EA en SEGA. Resident Evil 4 is aangepast voor het grotere scherm van de iPhone en gaat van start ik een Spaanssprekend dorp in Europa, waar hoofdpersoon Leon S. Kennedy een horde dorpelingen tegenkomt die aanhangers zijn van Los Illuminados.

Jouw missie is om Ashley Graham, de gekidnapte dochter van de president, te bevrijden. Je moet de achtergronden zien te ontdekken en krijgt te maken met onvoorstelbare horrorsituaties. Je bekijkt de game vanuit de derde persoon en er zijn vijf levels: Beginner, Normal, Professional, Hell en Extreme. Voor deze prijs is het zeker de moeite waard! Resident Evil 4 kost normaal €5,49.

Maar er zijn nog meer koopjes. Hieronder zetten we ze op een rijtje:
super monkey ball

Alle aanbiedingen zijn tijdelijk, dus wacht niet te lang.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 februari 2011, 12:44
Categorie Games
Onderwerpen capcom, game, gratis, korting, muziek, resident evil, super monkey ball

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.