ING België introduceert eerste Belgische Mobile Banking app

ING België introduceert vandaag de MyING.be applicatie waarmee de Belgen voor nu voor het eerst ook mobiel kunnen bankieren. De applicatie is vanaf vandaag beschikbaar.
Leon Verhelst - · Laatst bijgewerkt:

MyING.be pictogramKlanten van ING België kunnen vanaf vandaag de applicatie MyING.be van de desbetreffende bank downloaden. Met de applicatie kunnen klanten van deze bank een overzicht van hun rekeningen, saldo’s en omzetten bekijken en geld overmaken tussen de eigen ING-rekeningen. De applicatie is naar eigen zeggen de eerste Belgische mobiele bankierapplicatie. ING België bracht eerder al de app MyBranch uit, maar die is voor het opzoeken van filialen en niet voor mobiel bankieren.

geld overmaken ing belgieWaar de Nederlandse tak van de ING al een applicatie heeft, moesten onze Belgische vrienden lang wachten op een eigen iPhone-app. Vandaag is het eindelijk zo ver, en de screenshots wijzen erop dat de applicatie geen directe kopie is van de Nederlandse versie. Wel heeft de app globaal gezien dezelfde functies.

my ingbe overzicht my ingbe geld overmaken ing belgie

In het persbericht dat ING België heeft verstuurd maakt de bank bekend dat de applicatie de volgende stap is in haar online strategie. Waar ze eerder al op hun website voor gebruiksgemak kozen, is dat ook in deze applicatie het geval legt Quinten Fraai, General Manager Direct Channels bij ING België uit.

ING België heeft ook in deze dienst gebruiksgemak voorop gesteld. Dat heeft geresulteerd in speciaal voor iPhone ontworpen gebruikersschermen waarbij we optimaal gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheden die het toestel ons biedt om het de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Downloaden: MyING.be (Gratis – Alleen in de Belgische App Store verkrijgbaar)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 januari 2015, 23:01
Categorie Financiën
Onderwerpen belgische apps, betalen, ing bankieren, mobiel bankieren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.