Chillingo brengt Peter Packer op de iPad uit

Chillingo heeft de game Peter Packer uitgebracht, een game waarbij pakketjes op een lopende band moet sorteren in de juiste container.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

peter packer iconChillingo heeft de game Peter Packer uitgebracht, een spelletje dat ook op de iPhone te spelen is. In deze game, ontwikkeld door odaSoft, moet de speler puzzels oplossen door de pakketten in de juiste containers te stoppen. Het probleem daarbij is dat de pakketten op een lopende band voorbijkomen en dat je dus snel moet zijn. Lukt het je om meerdere pakketten tegelijk op de juiste bestemming te brengen, dan levert dat extra punten op. Er zijn drie spelvarianten aanwezig: Classic, Quests en Time Trial.

peter packerDit levert verschillende opdrachten en moeilijkheidsgraden op, waarbij je de verdiende scores in Game Center kunt publiceren. Wil je de game zowel op je iPhone als op je iPad spelen, dan zul je de app wel tweemaal moeten aanschaffen. Weinig mensen zullen dromen van een baan aan de lopende band, maar voor een spelletje kan het best leuk zijn om te spelen.

Downloaden: Peter Packer HD (€1,59)
Ook verkrijgbaar: Peter Packer voor iPhone (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 14:45
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.