Infinity Blade II voor iOS tijdelijk gratis te downloaden

Infinity Blade II is voor het eerst gratis te downloaden, dankzij een actie van IGN met Chair Entertainment. Infinity Blade II was het tweede deel van dit realistische zwaardvechtspel.

infinity-blade-2-harnasDagelijks bespreken we in iCulture Deals de leukste afgeprijsde apps. Infinity Blade II komt daarin af en toe voorbij en is dan meestal goedkoper, maar niet gratis. Momenteel is via een speciale actie de game helemaal gratis te downloaden, al is er wel sprake van een bijzondere constructie waarbij je een promocode moet opvragen en inwisselen. Dat zit zo: Infinity Blade II is in december de gratis game van de maand bij IGN.com. Via een speciale actiepagina kun je een unieke promocode laten genereren, waarmee je de game in twee kliks downloaden. De promotie geldt in 44 landen, waaronder Nederland en België. Maar: het aantal promocodes is eindig, dus wacht niet te lang als je deze game altijd al wilde hebben. Normaal kost Infinity Blade II €5,99.

We probeerden het uit op de desktop en daar werkte het downloaden via iTunes zonder problemen. Dus mocht je op de iPhone of iPad problemen ondervinden: loop even naar de dichtstbijzijnde computer en probeer het daarop. Na het aanklikken van de blauwe ‘Get My Free Game’-knop wordt er een code gegenereerd, waar je op moet klikken om door te gaan naar de iTunes Store. Daar wordt de code meteen verzilverd, na het intikken van je Apple ID. Je hoeft dus geen accounts aan te maken, privégegevens af te staan of mee te doen aan andere fratsen. De internationale website van IGN heeft wel vaker een interessante game, die op basis van ‘zolang de voorraad strekt’ te downloaden is, omdat het aantal promocodes beperkt is tot een maximum.

Wat de game zelf betreft: daar kunnen we kort over zijn. Toen Infinity Blade II in 2011 verscheen werd het overladen met complimenten. Ben je uitgespeeld, dan kun je meteen door naar Infinity Blade III (€5,99) die nog maar pas is verschenen en de kracht van Apple’s 64-bits processoren in de iPhone 5s, iPad Air en iPad mini Retina laat zien. Ook dat deel is weer een aanrader, zo kon je lezen in onze uitgebreide gamebespreking.

Downloaden: Free Game of the Month
Tip: downloaden via de App Store kan ook, maar daar geldt de normale prijs van €5,99

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 december 2013, 23:55
Categorie Games
Onderwerp infinity blade

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.