Ausar Rising voor Infinity Blade III voegt kasteel uit eerste game toe

Infinity Blade III is in de update Ausar Rising voorzien van nieuwe vijanden, die je in het kasteel uit de originele game bevecht.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Infinity Blade IIIInfinity Blade III is voorzien van de imposant klinkende update Ausar Rising, met nieuwe content die vooral oud-gedienden heel blij zal maken. Spelers reizen in een nieuw stuk van de game af naar de Dark Citadel, oftewel het kasteel waar de eerste Infinity Blade-game zich afspeelde. Daar moeten ze het opnemen tegen een zielloze versie van de held uit de games in zijn originele vorm. De update belooft in totaal 9 nieuwe tegenstanders waar je tegen vecht. Ben je uitgekeken op de eindeloze wandeltochten door kastelen, dan kun je in een nieuwe arenamodus zoveel mogelijk monsters achter elkaar proberen te verslaan.

De update voegt voor ervaren spelers ook Deathless Quests toe, een modus die je nieuwe, moeilijkere uitdagingen voorschotelt. Een chatfunctie laat je communiceren met vrienden die Infinity Blade III ook spelen. Daarnaast heeft de game 60 nieuwe voorwerpen, 8 vaardigheden en zegt Chair de boel visueel nog wat te hebben opgepoetst voor A7-devices.

Ausar Rising is alweer de tweede grote content-update voor Infinity Blade III. In oktober bracht ontwikkelaar Chair nog Soul Hunter uit, waarin je een nieuw gebied introk om verloren Infinity-wapens op te sporen. Afgelopen week kondigde Chair nog een speciaal baasgevecht in het teken van de speelfilm 47 Ronin aan, maar hiervoor was geen speciale update vereist.

Ter viering van de feestdagen is Infinity Blade III ook tijdelijk afgeprijsd. Normaal kost de game €5,99, maar je kunt hem nu downloaden voor €2,69.

Downloaden: Infinity Blade III (€2,69, was €5,99, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 8:40
Categorie Uncategorized
Onderwerp infinity blade

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.