Infinity Blade III krijgt promotioneel baasgevecht voor film 47 Ronin

Infinity Blade III krijgt ter promotie van de film 47 Ronin een eindbaas uit de gelijknamige film. Hij zal slechts tijdelijk in de game zitten.

Infinity Blade 3 47 RoninInfinity Blade III krijgt op vrijdag 13 december een speciaal ClashMob-baasgevecht dat rechtstreeks afkomstig is uit de nieuwe speelflm 47 Ronin. Samen met andere spelers moet je een grote samurai verslaan, waarna je zal worden beloond met zijn zwaard. De virtuele vijand zal tot en met dinsdag 24 december in de game beschikbaar zijn. Volgens ontwikkelaar Chair is dit het enige moment waarop je het speciale zwaard in Infinity Blade III kunt bemachtigen.

Het 47 Ronin-baasgevecht zal de tweede grote toevoeging zijn in Infinity Blade III. Eind oktober verscheen de Soul Hunter-update, met een nieuwe missie op een andere locatie en met de nodige extra vijanden. Toen werd er ook de nieuwe ClashMob Trials-modus geïntroduceerd. Hierin krijg je gevechten voor je kiezen waarin je een zo hoog mogelijke score moet behalen.

Dit is voor het eerst dat we in Infinity Blade een missie ter promotie van een film toegeschoven krijgen. Eerdere updates waren altijd gericht op originele content die in het Infinity Blade-universum past. Met 47 Ronin lijkt Chair de reclamemogelijkheden van de game af te tasten. De filmsamurai lijkt qua ontwerp wel goed tussen de andere fantasiezwaardvechters van Infinity Blade te passen.

Spelers kunnen zich nu alvast aanmelden voor het baasgevecht via de wereldkaart in de game.

Downloaden: Infinity Blade III (€5,99, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 december 2013, 18:15
Categorie Games
Onderwerpen game, infinity blade

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.