Infinity Blade III krijgt grote Soul Hunter-update

Infinity Blade III voor iPhone en iPad heeft met de grote Soul Hunter-update een nieuwe missie, wapens en upgrades.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

GU VR Infinity Blade III Game van de WeekNa een serie kleinere optimalisaties, is nu de eerste grote update van zwaardvechtspel Infinity Blade III een gegeven. Soul Hunter is de naam van de gratis uitbreiding die een nieuwe missie, locatie en vijand met zich meebrengen. In het Metius observatorium kruis je de degens met Oslim om missende Infinity-wapens op te sporen. Tegelijk zijn er allerlei nieuwe items voor vechters Siris en Isa, waaronder helmen, pantsers en magische ringen.

De game van Chair Entertainment heeft ook nog een volledig nieuwe Explore-mogelijkheid. Die stelt je in staat om terug te keren naar gebieden die je eerder hebt doorgespeeld op zoek naar extra ervaringspunten en buit. In het online component van de game – ClashMob – kan je terecht voor het nieuwe speltype Trials: geselecteerde uitdagingen om de hoogste score op te halen. Tegelijk zijn er drie nieuwe Goals te behalen in de game.

GU WO Infinity Blade III headerAndere vernieuwingen in het spel komen voort uit feedback vanuit gebruikers, stelt Chair. Daardoor kan je nu video’s, credits en tutorials overslaan. Daarnaast zijn de wachttijden voor het brouwen en samenstellen van drankjes en edelstenen verkort én krijg je meer tijd na het voltooien van een missie. Helaas is Infinity Blade III niet afgestapt van de freemium-eigenschappen die wat ons betreft de game ontsieren ten opzichte van zijn voorgangers. Je kan bijvoorbeeld extra sloten kopen voor de ontwikkeling van meer drankjes en stenen.

Technisch is de game nu ook geoptimaliseerd voor de iPad Air en iPad mini. Ongeacht waarop je speelt, word je aangeraden het apparaat opnieuw op te starten na de update.

Downloaden: Infinity Blade III (€5,99, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2013, 14:33
Categorie Games
Onderwerp infinity blade

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.