Infinity Blade II in Nieuw-Zeeland al voor de iPhone uitgekomen

Chair Entertainment heeft vandaag Infinity Blade II uitgebracht voor de iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPad, iPad 2 en iPod touch derde en vierde generatie. De game maakt uitzonderlijk goed gebruik van de A5-processor in de iPhone 4S en iPad 2, om grafisch het nodige op je scherm te toveren.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Infinity Blade IIDe sequel op het bekende iPhone-spel Infinity Blade is in de App Store van Nieuw-Zeeland verschenen. Spelers moeten in Infinity Blade II zich door een serie vijanden heenslaan door zwaardbewegingen op het iPhone-scherm na te doen om te slaan en te pareren. Ook is het mogelijk om vijandelijke klappen te blokkeren of te ontwijken met een zijstap. Infinity Blade II is volgens Apple een perfect voorbeeld van de mogelijkheden van de A5-processor in de iPhone 4S en iPad 2.

Infinity Blade II gaat verder waar het eerste deel eindigde. De God King is verslagen, maar er zijn nog steeds veel onbeantwoorde vragen. De jonge held Siris trekt er op uit om er achter te komen wat nu eigenlijk de Deathless zijn en wat er achter de Infinity Blade schuilt.

Gevechten zijn in essentie hetzelfde gebleven, maar de introductie van drie gevechtsstijlen moet voor de nodige variatie zorgen. Zo kunnen spelers nu twee wapens tegelijkertijd gebruiken, of een groot wapen met twee handen vasthouden. Als derde optie is er de zwaard-en-schild-stijl, die ook al in Infinity Blade te gebruiken was.

Dat de grafische prestaties van Infinity Blade II indrukwekkend zijn, bleek wel bij de presentatie van de iPhone 4S. Het spel maakt volmondig gebruik van de nieuwe A5-processor die te vinden is in de iPhone 4S en iPad 2. De game is ook te spelen op de iPhone 3GS, iPhone 4, iPad en iPod touch derde en vierde generatie. Reken er echter niet op dat de game er op deze platformen zo mooi zal uitzien als op de iPhone 4S en iPad 2. Infinity Blade II is een universele app, wat betekent dat je hem na aanschaf op volle resolutie kunt spelen op je iPhone en iPad.

De game is op het moment alleen nog maar verkrijgbaar in de App Store in Nieuw-Zeeland. Dit heeft te maken met de latere tijdzone van dit land. Gezien de game daar al verkrijgbaar is, verwachten wij dat het spel vannacht ook in Nederland zal verschijnen. Infinity Blade II is inmiddels ook te koop in de Nederlandse en Belgische iTunes App Store.

Downloaden: Infinity Blade II (€5,49)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2011, 2:40
Categorie Games
Onderwerpen game, infinity blade

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.